Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

První studie dokázala, že mRNA látka Comirnaty od Pfizeru mění lidskou DNA

7. 3. 2022 7:31
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , vakcíny , mRNA , rizika , DNA , studie , transkripc

„V této studii předkládáme důkaz, že mRNA vakcína proti covidu-19, BNT162b2, je schopna vstoupit do lidské jaterní buněčné linie Huh7 in vitro,“ napsali vědci ve studii publikované v Current Issues of Molecular Biology. „mRNA (vakcíny) BNT162b2 je intracelulárně reverzně přepisována do DNA již 6 [hodin] po expozici BNT162b2.“

Píše Epoch Times.

"Vědci zjistili, že když se mRNA vakcíny dostane do lidských jaterních buněk, přiměje DNA buňky, která se nachází uvnitř jádra, ke zvýšení produkce exprese genu LINE-1 pro tvorbu mRNA.

Tato mRNA poté opustí jádro a dostane se do cytoplazmy buňky, kde se přeloží do proteinu LINE-1. Úsek proteinu nazývaný otevřený čtecí rámec-1 neboli ORF-1 se pak vrací zpět do jádra, kde se připojí k mRNA vakcíny a zpětně se přepisuje do DNA hrotu (angl. spike)."

 

"Dr. Peter McCullough, internista, kardiolog a epidemiolog, napsal na Twitteru, že výsledky švédské studie mají „obrovské důsledky trvalých chromozomálních změn a dlouhodobé konstitutivní syntézy hrotů, které řídí patogenezi zcela nového druhu chronických onemocnění“."

 

Odkaz na studii.

Zobrazeno 249×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz