Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Příběh imunokompromitovaného pacienta (poškození imunity vakcínou)

21. 3. 2022 11:06
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , vakcíny , mRNA , rizika

Zdroj: Redtimes + Igor Chudov https://igorchudov.substack.com/p/uk-will-hide-vaccinated-cases-and?s=r

Dnes již potřetí pozitivní test. Jsem dvakrát vakcínovaná (experimentální vakcínou proti covidu, pozn. překladu) a nosím masku (respirátor nebo roušku, p.p.) ve veřejné dopravě, ale nebyla jsem zvlášť opatrná kolem velkých davů, protože jsem častěji chodila ven ve snaze vrátit se zpět k „normálnímu“ životu. Navzdory tomu, že jsem dvojitě vakcínovaná, jsem dospěla k závěru, že mohu být jednoduše imunokompromitovaná, protože je to potřetí za 8 měsíců.

Cítím se tak neuvěřitelně strašně. To, co včera ráno začalo jako malá bolest v krku, přerostlo v příšerný kašel, který vyvolal bolest hlavy a horečku plnou bolestí těla. Bolesti těla jsou tak intenzivní, že také pociťuji bolestivé křeče těla. Nesnáším na tomhle všechno. Neustále brečím, protože se cítím tak špatně, ale také proto, že nemůžu přestat myslet na důsledky toho, co covid dělá s mým tělem a funkcemi mozku.
Existuje mnoho proměnných, proč jsem se cítila unavená, protože jsem se v poslední době nechovala ke svému tělu nejlépe, ale jsem si jistá, že hodně mozkových foqů (????, p.p.) a únavy bylo způsobeno dlouhou zimnicí. Také si myslím, že nachlazení nebo vakcína mi posraly hormony, protože navzdory tomu, že jsem užívala mini pilulku a nedostala jsem menstruaci, špinila jsem příliš často, než bych chtěla - jednou jsem dokonce měla menstruaci, která trvala 2 týdny. Celé mé tělo je vyčerpané bojem s těmito pozemskými neduhy a moje duše se chystá zahynout.
Odpusťte že se tu tak předvádím, jsem na pokraji existenční krize - jak si asi každý během této zasrané pandemie umíte představit.

Zobrazeno 269×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz