Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

V Izraeli počty mrtvých na covid trhají rekordy i přes nejvyšší mRNA proočkovanost experimentální látkou

9. 2. 2022 21:57
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , vakcíny , mRNA , rizika

Zdroj: Telegraph

Poznámka: Článek používá těžké obraty, takže bych nebyl schopen ho smysluplně přeložit. Navíc nechci ho celý kopírovat z důvodu, že jde o mainstreamové médium šířící dezinformace a jede vakcinační kampaň.

 

Nárůst počtu úmrtí na Covid v Izraeli: proč se to děje a poučení pro Spojené království

"Existuje několik důvodů pro účinek omikronu na jednu ze zemí s nejvyšší proočkovaností na světě...

Podle Paul Nuki, Global Health Security Editor, Londýn 5. února 2022 • 17:40"

 

20.3.2020 - únor 2021 velká špička - září 2021 střední - 4. únor 2022 exponenciální nárůst

 

"Ale co je možná důležitější, proočkovanost mezi zranitelnými lidmi není tak dobrá, jak by mohla být. Zatímco ve Spojeném království jsou téměř všichni nejzranitelnější plně očkováni, v Izraeli zůstává 10 nebo více procent lidí starších 60 let nechráněno."

 

Poznámka k článku

Podle dat z nemocnic v ČR nejvíce zranitelných začíná populace ve věku od 58 - 64 let nahoru, v závislosti na té či oné nemocnici. Někdy bych rád poskytl k tomuto fakta, protože je to velmi individuální. Z dat u nás lze vyčíst, že některé nemocnice mají špatné řízení, něco velmi zanedbávají, když jim už od 58 let začínají umírat pacienti, kdežto jinde je to kolem 64 let a víc. Vrchol se samozřejmě pohybuje kolem 70-80 let, pak populace klesá. Vysoký věk samozřejmě souvisí s množstvím chorob, chatrnou imunitou a vedlejším vlivem množství léku, kteří starší lidé berou, takže nelze říct zcela jednoznačně, že tito lidé umírají na covid. Umírají na stáří a s tím přidružené nemoci. Jinak by ti lidi museli být zdraví a fit, abychom mohli říct, že zemřeli opravdu na covid. Ale to se neděje.

Takže co nám říkají data z Izraele? Účinnost vakcíny je mizerná a pohybuje se v blízkosti 0. Vědci propagující vakcínu rádi mystifikují nepodstatnými čísly. Je důležité se podívat na to co se účinností měří. Měří se ochrana před virem nebo zmírnění příznaků? Oni nikdy v té studii od Pfizeru neměřili ochranu proti viru! To co se měřilo, respektive sledovalo bylo právě zmírnění příznaků. Nelze tedy tvrdit, že vakcína ochrání před virem. Efektivitou se myslí zmírnění příznaků, ale rozdíl je velmi nízký a za cenu toho, že opakované očkování vám vyčerpá imunitu. Pokud tělo bojuje s další infekcí nebo nemocí jako je rakovina, ozařování, tak prostě můžete po očkování zemřít. Ano, jsou takové případy.

Zobrazeno 322×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz