Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Cenzura důležitých informací, poslušnost WHO a tresty proti těm kdo nenaslouchají západní propagandě.

28. 2. 2022 1:12

Čtu zprávy z domova na idnes a všechno je jen o Ukrajině, sem tam nějaká zpráva typu vyhořel dům nebo kriminální čin. Přestalo se mluvit o tom o čem se jedná v poslanecké sněmovně. Od Davida Tesaře z Manifest.cz mám informaci, že poslanci či vláda má začátkem března podepsat nějaký dokument, podle nějž bychom se měli podřizovat Světové zdravotnické organizaci WHO v otázkaách zdraví, co oni nařídí, tak pro nás to bude závazné. Geniální tah však je to, že media vůbec neinformují o těchto důležitých věcech, aby se o tom ve společnosti nediskutovalo a nemohl proti tomu být vyjádřen nesouhlas či odpor na demonstraci. Vidíme tedy, že je v plném proudu rozjetá válečná propaganda, která se stala nástrojem k potlačení práva na informace a svobody slova. Když totiž veřejnost neví co se děje, nemůže se o tom ani bavit, že? Od Sany Davis mám informace, a může to samozřejmě být nepravda, ale on tvrdí, že WHO bude někdy v listopadu nařizovat povinné očkování. Já nevím odkud to má, ale pokud platí to co říkal David Tesař, tak jsme už totálně v prd... a nebudeme se moci rozhodnout. Už to nebude věc jednotlivých států, aby se svobodně rozhodli. Jim bude stačit, když řeknou, že vakcína je bezpečná. Vemte v úvahu, že vakcíny stále jsou v experimentálním režimu a byli testovány jen po velmi krátké období několika měsíců. U Pfizeru například byla zrušena placebo skupina, tzn. ti lidi k porovnávání byli nakonec většinově naočkováni, takže není z čeho získat spolehlivá vědecká data o dlouhodobé bezpečnosti a účinnosti (nejen) mRNA vakcín. A toto by nám WHO mělo nařídit abychom se tím napíchali? Zvlášť když víme, že ty mRNA vakcíny potlačují respektive vyčerpávají imunitu. mRNA Vakcíny mají krátkodobou účinnost a mnoho rizik.

 

Dále zprávy o tom, že státní bezpečnost se chce zaměřit na potírání svobody slova. Toto je nebezpečné v tom, že my nevíme co Putin skutečně říká, informace v mainstreamových TV médiích nejsou vůbec žádné, jsou jednostranné. Nezní tam ani informace o tom co říkal Trump nebo jiní, oni tam ty projevy nedávaj, což kdysi nebývalo, ale dnes je to běžné. Takže informace se těžko sbírají, protože málo kdo má čas sledovat 7 hodin jednání z poslanecké sněmovny, ze senátu a ještě sbírat informace co kdo říká v zahraničí. Je to šílené jakým způsobem jsou informace cenzurovány. Podle mého názoru tohle je ale globální.

 

Za schvalování ruské invaze hrozí až tři roky vězení, varuje státní zástupce.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-trestny-cin-podpora-ruska-kyjev-valka.A220226_082553_domaci_elk

 

Komentář k článku:

Podle aktuálních zpráv z médií se mluví o válce na Ukrajině, ale nejsou žádné zprávy o tom, že by bylo masakrováno civilní obyvatelstvo. A teď si představte, že když by o tom někdo chtěl informovat tak vlastně nemůže, protože pokud to nezvládne správně zformulovat, tak mu režim napaří tři roky za to, že schvaluje genocidu! Je to maras v jakém totalitním režimu žijeme. A děkujeme za to všem kdo volili vládní pětikoalici. Podle informací zpravodajského teamu CNN Prima News v Charkově 27. února po 20h, Rusáci se chovají k Ukrajincum hezky. Tím nebyla myšlena samotná invaze, ale zřejmě styk mezi lidmi odlišné národnosti. Problém ale je, že všichni odpůrci očkování, odpůrci totalitního režimu, zastánci právního státu a zejména ti, kdo se vyjadřují na veřejnosti jsou teď v ohrožení, protože stát bude hledat jakékoliv důvody aby je mohli pozatýkat a zavřít ZA COKOLIV, jen aby se jich na chvíli zbavili a nemohli protestovat. Je to stejný princip jako prosazuje Putin vůči lidem vyjadřující odlišný názor! Je to stejná věc. Jen u nás to ještě není v takové fázi. Pro mě však téma Ukrajiny představuje spíš odpočinek, protože si mohu trochu odpočinout od proudu informací z oblasti zdravotnictví. Mezitím však "satan" nespí a pomalu kolem odpůrců režimu utahuje smyčku.

 

Zobrazeno 254×

Komentáře

Matonick

"U Pfizeru byla zrušena placebo skupina, takže není z čeho získat spolehlivá vědecká data o dlouhodobé bezpečnosti a účinnosti (nejen) mRNA vakcín. ....(My) víme, že ty mRNA vakcíny potlačují respektive vyčerpávají imunitu." / Je dobře, že si odpočinete od proudu informací z oblasti zdravotnictví. Mohu se pokusit Vás uklidnit. Já i Ti z mé rodiny, kteří vděčně po trojím očkování vakcinu Pfizer řádně přijali, se cítí stále být zdrávi, příznaky poklesu imunity nepozorují. Očkování si pochvalují.

radim24

Vážený pane Motonicku, to vůbec nevadí, že se "necítíte" být nemocný". Ono totiž genetické poškození nemusí být vůbec cítit. Je to věc reprodukčního zdraví. Ani poškození imunity nemusíte hned poznat. Samozřejmě můžete mít to štěstí, že se vám nic nestane, ale další to štěstí mít nemusí a pokud máte vnoučata a budou to právě vnoučata, kdo budou poškozeny, tak by vám to vadit mohlo, ale to se třeba nedozvíte, protože děti jejich dětí, toho se nemusíte dožít... Nejde přece jenom o Vaše zdraví... Když se bavíme o ochraně zdraví, není to přece jenom Vaše, nebo moje zdraví, ale taky zdraví těch druhých. Schvalovat něco co poškozuje zdraví nebo propagovat něco co nebylo řádně dlouhodobě otestováno v rádě minimálně osmi let jako nezávadné, je tedy přinejmenším sobecké.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz