Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

RNDr. Turánek Jaroslav, CSc.

21. 12. 2021 23:33
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , vakcíny , mRNA , rizika

Upozornění: Pan Doktor J. Turánek je Expert na vakcíny a věnuje se vývoji vakcín a nanotechnologiím. Článek vznikl přepisem části rozhovoru, ale protože mu místy nebylo rozumět, tento přepis obsahuje chyby. Snažím se ho kontaktovat, aby pomohl s opravou. Narozdíl od teoretiků, kteří se nechávají slyšet v TV a rádi propagují tuto novou technologii, která vlastně není vakcínou, protože vakcíny musí projít mnohaletými studiemi zaměřenými na bezpečnost a vedlejší účinky, dvojitě zaslepené randomizované studie s placebem, a vakcinační látka musí zůstat ve svalu, nesmí se dostat do krevního řečiště, ale u mRNA vakcín je to naopak, protože nanotechnologie prostě projde až do mízních uzlin a pak dále a roznese se po celém těle, čímž vznikají vážné zdravotní komplikace, tak pan Doktor Turánek varuje před riziky spojené s aplikací dávky mRNA roztoku. Jste klamáni každý den, když se mluví o této technologii jako o vakcíně. Pfizer ve druhé fázi své studie zlikvidoval kontrolní (placebo) skupinu, tzn. že nemají pro srovnání nikoho nezaočkovaného! Když se teď u obou skupin objeví vedlejší účinky, tak oni mohou říct že je to zanedbatelný rozdíl. Ale ne, pokud srovnáte s neočkovanými. Ostatně mnoho lidí už po očkování zemřelo, jenže SÚKL tyto informace tají a nepodává veřejnosti tolik potřebná hlášení!

 

RNDr. Turánek Jaroslav, CSc. - rozhovor na Zákonech Bohatství

 

Mohu vám říct svůj pohled, který jsem dával i v těch diskusích, ještě než tady byl nějaký C., když jsme se bavili o mRNA vakcínách a jejich současné formulaci. To jsem probíral s lidmi z Biontechu, z (???), měli jsme celou řadu odborných konferencí, které jsem pořádal do roku 2000, a bylo jich asi 11. Tam jezdili špičky z oboru. A moje výhrada byla takováto: Vy máte genovou vakcínu, genový konstrukt, ten je v nanočásticích, jejichž povrch je modifikován tak, aby dlouhodobě byly schopny cirkulovat v organismu. To jsou podobné nanočástice, které jsou používány pro cílení třeba cytostatik k nádorům. A oni vzali tuto formulaci... Jedním z důvodů asi bylo to, že takto formulované nanočástice nemají tendenci agregovat, takže ta doba použitelnosti takové vakcíny schvalování se prodlužuje, ale na druhou stranu tyto částice, když vám, injekčně podají do svalu, tak oni mohou a taky prochází tou mezibuněčnou hmotou, což je taková síť, taková tkanina z různých polymerů jako je kyselina hyaluronová*, atd. a ty oka jsou tam tak velká, že tam mohou procházet ty nanočástice asi do velikosti 120nm úplně volně. 

* * *

Pozn. pod čarou:

* „Kyselinu hyaluronovou můžete běžně najít i v lidském těle, kde je součástí pojivových, epiteliálních a nervových tkání. Hledat musíte za oční čočkou, v kloubní tekutině nebo v kožní tkáni, kde se nachází konkrétně 55 procent z celkového obsahu této kyseliny v lidském těle.“ zdroj: https://www.medikhaus.cz/blog/co-mozna-nevite-o-kyseline-hyaluronove/

* * *

Takže když vám to píchnu do svalu, tak ty částice se rozlézají po tom svalu, těmi mezibuněčnými prostorami a dostanou se nutně až do mízní kapiláry. A tou mízní kapilárou se dostanou do prvních lymfatických uzlin, které drénují to místo. A taky to byl hoax, a pak najednou už to byla pravda: spousta lidem otečou, ale výrazně zduří ty mízní uzliny, což je první reakce na to, že se tam ten Spike protein začal exprimovat. A ten Spike protein je velice silným inflomantgenem (???), tzn. navozuje prozánětlivé ... (imunogenem je taky) ... A on navozuje silnou zánětlivou reakci těch mízních uzlin. Ty zduří. Další porce těch částic projde tou mízní uzlinou a v podstatě se dostane až mízovodem se vleje do krve. Tzn. dostává se do cirkulace. A tady je první problém. Nesmí se vakcinovat intravenózně... a my vlastně fakticky provedeme intravenózní aplikaci. Obzvlášť ve chvíli, kdy ani neaspiruje ten lékař, který vám tu vakcínu podá - on má napíchnout a natáhnout zpátky jestli se náhodou netrefil do cévy, aby se nedostala ta vakcína do krve. Takže tady to se nedělá a je dobré se zeptat, některých lékařů jaké dostali doporučení; a když vás někde vakcinuje nějaký polopraktik na nádraží, a neudělá to, to jsou zásadní prohřešky proti vakcinaci. 

 

Ale my se vrátíme zpátky k naším částicím. Už je máme v krvi tady tou metodou. A ony jsou dezignováni tak, aby v té krvi cirkulovali; ten poločas ten cirkulace může být kolem 12 hodin, než polovina těch částic zmizí z té krve. A oni takhle cirkulují a cirkulují a prochází do dalších tkání. V těch cévách jsou takové otvory, kterým se říká fenestrace a ty umožňují, aby přestupovaly částice z jater do krve. Když dělají různé lipidní částice s velkou (-nskou)  hustotou, exozómi atd. Takže tam jsou takovéto fenestrace, kterými ty nanočástice prochází, tzn. tady ty nanočástice té vakcíny se dostávají do jater, zachytí se ve slezině, zachytí se v jiných(panech???). A tam dojde např. vaječníky, obzvláště ten, který je zrovna prokrvován, tak je více náchylný k tomu, aby tam ty částice pronikly, stejně tak je tomu s nadvarlaty nebo ledvinami... Čili tam není kontrola nad tím, kam ty částice se dostanou. U klasické vakcíny vám zůstanou víceméně v tom místě vpichu. U této vakcíny se dostanou do celého těla. Prochází do těch různých tkání. Tam se exprimuje ten S-protein, je to silný prozánětlivý protein, a vy můžete mít zánět ve vaječnících, v nadvarlatech, můžete mít zánět v ledvinách. A to také praktici dokládají, že to se děje. Takže nemáte kontrolu nad tím, že se ta vakcína nedostane do krve. Když se tam dostane, nemáte kontrolu nad tím kam se dostane v těle. A nemáte kontrolu nad tím kolik toho proteinu, toho hlavního antigenu, proti, kterému děláte ty protilátky, nebo proti tomu se 

navodí imunitní odpověď - nemáte vůbec kontrolu kolik se ho kde exprprimuje a taky jak dlouho.

A zase jsme zpátky u toho, je to silně prozánětlivý protein. A zjistil jsem u něj několik pozoruhodných vlastností... On je pozoruhodný už tím, kolik těch vlastností má. 

 

Takže ta nebezpečná vlastnost, jež má charakter prionů. Priony to jsou právě ty, proteiny, které jsou schopny přeměňovat další proteiny na nerozpustné, většinou vláknité, struktury, což je třeba u Alzheimra nebo u nemoci šílených krav. To je jedna z vlastností.

Druhou vlastností je to jak jsem říkal, je to silně prozánětlivý protein, tzn. tam, kde se začne kumulovat, tam vzniká zánět a ten zánět může být silně poškozující (nebo vždycky zánět poškozuje tkáň), což vidíme třeba v těch plicích, ale část toho proteinu velice snadno proniká mozkomíšní bariérou, tzn. dostává se do mozku a může způsobit zánět mozku. To jsou zřejmě i ty bolestivé stavy po infekci nebo po té vakcíně.

Pak máme jeho další vlastnost, a to je schopnost, a teď se dostáváme k zánětům toho srdce, a to je jeho vlastnost stimulovat pericyty, což jsou takové buňky, které nasedají na buňky tvořící výstelku cév, a ty pericyty jsou aktivovány k tomu, aby ty endoteliální buňky, které tvořící výstelku cév, aby ty endoteliální buňky apoktózou** odumřely.

* * *

Pozn. pod čarou:

** - Apoptóza[1] (z řec. apoptosis – padání), neboli programovaná buněčná smrt je mechanismus sloužící k eliminaci nepotřebných či poškozených buněk. Jedná se o zánik buňky způsobený aktivací cysteinových proteáz kaspáz a následně pak jaderných endonukleáz. Dochází k poškození jaderné DNA a k zástavě všech biosyntetických pochodů v buňce. Velký význam hraje v ontogenezi, kdy napomáhá k formování orgánů.

https://www.wikiskripta.eu/w/Apopt%C3%B3za

* * *

A už jste u poškození cév.

Další aktivitou je, že přímo ty endoteliální buňky, vybízí k tomu, aby indukovali srážení krve – to jsou ty mikrotromby. 

A aby toho nebylo dost, tak ten protein ještě stabilizuje ta fibrinová vlákna a brání trombotickým enzymům jako je plazmin, aby ty vlákna byla rozštěpena a zase odstraněna. To jsou ty dlouho přetrvávající mikrotromby, které jsou nakonec příčinou těch úmrtí. 

A mohu porovnat ještě s další aktivitou. Při té vysoké expresi toho proteinu, a nekontrolované expresi, protože nevíte, kde je, tak dochází k zánětu v různých tkáních, v různých orgánech; navíc systémově se produkují ty mikrotromby a ještě těžko je lze odstraňovat. Takže vidíte co tam je těch účinků, které jsou stejné jako u té těžké infekce tím kor.virem, protože problém je pokud ta infekce je těžká, došlo k produkci velkého množství toho proteinu, tak už je úplně jedno jestli ten protein pochází z té vakcíny nebo potom z té infekce. Ty konečné výsledky - důsledky jsou poměrně podobné, až stejné.

A tím jsem i odpověděl na to, když začnete léčbu včas, když ta infekce je zastavena v zárodku, není tam tolik toho S-proteinu a tím pádem nedochází k těm těžkým stavům... 

 

Zdroj:

https://fb.watch/9_WbVec4Q2/

 

Zobrazeno 663×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz