Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Mudr. Vojtěch Thon o vakcínách na Novinkách: oficiální informační zdroje zamlčují důležitá fakta

17. 6. 2021 20:38
Rubrika: Zdraví | Štítky: COVID-19 , vakcíny , protilátky , imunita

Na novinkách jsem narazil na zajimavý článek od Angeliky Bazalové, rozhovor s imunologem Mudr. Vojtěchem Thonem, Ph.D. z výzkumného centra Recetox Masarykovy univerzity v Brně. Vypíchnu dva body, které mě zaujaly nejvíce:

Je oddálení druhé dávky jedinou možností, jak dostat vakcíny k ohroženým skupinám co nejrychleji?

"Samozřejmě. Tady se zcela nesmyslně očkují lidé, kteří nemoc prodělali, a nejen to – dokonce mají v krvi prokazatelně vysoké hladiny protilátek. Paradoxně například zdravotníci byli mnohde doslova nuceni se očkovat, i když sami věděli, že jsou proti nemoci svou imunitou chráněni. Takový postup není jen neomluvitelné plýtvání vakcínou, ale vede ke zvýšenému množství nežádoucích účinků u těchto lidí."

Lidé ale od odborníků slyšeli pravý opak. V médiích opakovaně zaznívalo, mimo jiné od profesora Chlíbka, Hořejšího, Konvalinky, ale i dalších, že vakcína chrání lépe než onemocnění, protože má protilátkovou imunitu.

"U infekce SARS-CoV-2 virem se jedná o slizniční infekci a o vyvolání slizniční imunitní odpovědi. Ta je odlišná od odpovědi systémové po podání vakcíny do svalu a nelze je zaměňovat. Měří se proto také úplně odlišné imunitní parametry.
Z oficiálních míst se vůbec nehovoří o sekrečních slizničních protilátkách po infekci, o paměťové buněčné odpovědi, dokonce ani o mechanismech přirozené slizniční imunity. Bohužel se pak nesprávně stavy interpretují a vytrhávají základní odborné skutečnosti ze souvislosti."

 

Vypíchl jsem z článku těchto šest vět od pana lékaře Thora, protože si myslím, že je to opravdu jen nástín toho, co vše nám oficiální i neoficiální kampaně na propagaci experimentální "vakcinace" zamlčují. Je to velice vážné, neboť to znamená, že nás odborníci klamou, nesdělují nám všechny fakta, ačkoliv informace k dispozici mít musely. Znamená to, že vědomě klamaly a dopustili se tak porušení zákona. Jsem tedy přesvědčen, že dříve nebo později tyto osoby budou čelit trestnímu oznámení či žalobě. Například Jaroslav Flegr známý svými hororovými předpověďmi a zastrašování veřejnosti již čelí trestnímu oznámení kvůli zastrašování dětí a šíření nenávisti, viz https://prava-deti.cz/odborne-clanky/375-trestni-oznameni-na-jaroslava-flegra

I přes to se tento člověk opakovaně objevuje v hlavních zpravodajských relacích (tuším že jsem ho viděl na Primě) a dovolí mu vypouštět neuvěřitelné věci, které jsou úplně vzdálené realitě. Setkal jsem se ale i s jinými "odborníky", kteří se vyjadřovali k věcem, ke kterým nejsou kometentní se z hlediska své odbornosti vyjadřovat a jeden z nich srovnával situaci v ČR s Thajskem, které je ale v úplně jiné situaci a v úplně jiných podmínkách a tvrdil, že bychom si z nich měli vzít příklad. Je to velice, já bych řekl, trapné, ostudné a myslím, že by opravdu tito lidé měli čelit trstnímu oznámení. Není to ale jen jejich vina, je to vina médií, kteří dychtí po seznacích a negativních zprávách a opačný realističtější nebo odbornější názor kompetentních osob je nezajímá. Zkrátka, chtějí naslouchat jen jednomu názoru a ten propagovat. Je možné, že media dostali něco zaplacené od vládních činitelů, aby tyto jednostranné a neúplné ba zkreslené informace šířili?

Zobrazeno 444×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz