Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Kritika vzhledu naposled

1. 11. 2019 10:05
Rubrika: Nezařazené
Faktický popis věcí:

Nevím čím to je, ale s každou další změnou, kterou tady děláte to vede k tomu, že Signály méně používám. Nevím jestli je to špatně nebo dobře, ale beru to tak, jako že je to Boží vůle. Tak já si zakládám vlastní stránky, takže mi to za chvíli bude jedno a vaše blogy časem nebudu vůbec potřebovat.

Asi nemá moc smysl kritizovat něco co už je rozhodnuto. Ale přece. (1) Nějak nevidím moc důvod dávat jinou barvu na úvodní stránku a na interní rozhraní. Mě osobně vyhovuje tmavší, protože nemám rád jasné barvy. (2) Nejvíc mě irituje červené číslo označující počet zpráv. Ta barva ve mě vyvolává pocit, že mi došla zpráva a musím to zkontrolovat, ale když kliknu, jsem přesměrován jinam a žádné zprávy. Pro mě to vyvolává pocit, že věci nefungují tak jak mají (třebas proto, že došlo ke změně a já nemám změny rád.

Opakuji, je to spíš o mých pocitech, ale právě tyto pocity logicky povedou k nechuti používat Signály. Už delší dobu hledám nějaký jiný web, kam chodí křesťané, kde je to na úrovni a nejsou tam katolíci, zatím jsem nic takového nenašel, tak to je asi jediný důvod, proč tu zůstávám.

Zobrazeno 1659×

Komentáře

heiduška

tak to napiš na podporu nebo Vaškovi Vackovi!

radim24

No já vlastně ani nevím, kde tu je nějaká podpora nebo kde tu jsou nějaké Kontakty na lidi co spravují Signály. V menu žádné Kontakty nejsou... Takže jim nemohu napsat. Připadá mi tenhle web poněkud nepřehledný.

TvořilkaLenkaCitlivěnka

Milý Radime, ppřeji Ti vše nejlepsi k Tvym dnesnim narozeninám :-)

radim24

Asi nemám na profilu pravdivě vyplněný profil, protože dneska nemám narozeniny :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz