Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Reakce na shoření chrámu v Notre Dame

16. 4. 2019 20:40

"Slyší Bůh a pokoří je, on, jenž odedávna trůní, když se změnit nechtějí a nebojí se Boha." Žalmy 55:20

„Je symbolické, že hoří katedrála Notre-Dame, nejslavnější svatyně Francie, která dávno opustila křesťanské hodnoty pro věc multikulturalismu a islámských imigrantů. Těžko najít jasnější symbol úpadku křesťanství na Západě,“ napsal náměstek polského ministra digitalizace Adam Andruszkiewicz.

V podobném duchu se vyslovila další poslankyně PiS Krystyna Pawlowiczová: „Je to ďábelské. Hyne 800 let stará gotická katedrála Notre-Dame v Paříži, pohlcovaná silným požárem. Ve Francii už skoro každý den buď bourají další staré katolické kostely, anebo je předávají muslimům, anebo je přestavují na obchodní domy. Naše evropská civilizace nenávratně umírá.“

„Ve Francii požár katedrály sjednotí lidi v díle solidární obnovy, v Polsku má sjednotit lidi ve strachu,“ usoudil opoziční list Gazeta Wyborcza.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/notre-dame-pozar-socialni-site-twitter-buzzfeed.A190416_144628_zahranicni_lesa

Poznámka:

Můj názor je, že Boží záměr je vést lidi k pokání. V bibli najdeme minimálně jeden krásně pasující příklad: Bůh dvakrát zbořil chrám Boží, protože lidé Boha neuctívali, našli si jiné Boha, ty uctívali, Boha nehledali, spoléhali sami na sebe. To samé se děje nyní. Druhý biblický příklad je deset egyptských ran. I když Bůh faraona tvrdě bil, faraon se odmítl podřídit Boží vůli, odmítl se ponížit a to vedlo až k tomu, že egypt byl tvrdě zasažen deseti Božími ranami. Je jasné, že s Francií to bude stejně, neboť lidé sice měli chrám, ale na Boha nespoléhali. Chtějí se řídit svým vlastním rozumem, na svou vlastní sílu spoléhají. Boha nepotřebují. Proto je Bůh bude bít dál, budou na ně přicházet další a další rány, ale jim to nebude docházet, oni se pokoří, neboť Boha neznají a znát ho ani nechtějí. Bible takové lidi nazývá smilníky (tj. nevěrné či modláře, viz Numeri 15:39 - ti kdo se řídí vlastním srdcem a vlastníma očima).

Ještě bych dodal, že tzv. solidarita jak je prezentována ve Francii je modla. Očividně se jedná o to, že kdo se podílí na zrekonstruování chrámu, který zničil Bůh, sám bude proklet a trestán. Nemůžete jít proti Boží vůli, aniž byste sami nesklidili do svého života prokletí. Vzpomeňte si na Izraelce, kteří neposlouchali Boha, když Bůh jim řekl: jděte a dobijte tu zemi, oni neuposlechli. A když Bůh řekl, ztrestám vás a zemi vám nevydám, oni se zase rozhodli že půjdou. Znovu a znovu neposlouchali Boha a byli biti tak dlouho dokud všichni až na Jozua nepomřeli na poušti.

 

Zobrazeno 917×

Komentáře

RealToltekDzehenuti

To se pane Hýbl neshodneme. Svaté písmo studuji často a nikde jsem na žádnou trojici nenarazil. Dokonce i ta argumentace o třech osobách je směšná protože dobře víme, že je psáno Bůh je Duch a může působit v tolika osobách/prorocích v kolika chce...JSEM TEN KTERÝ JSEM, KTERÝ BUDU. Nedávno jsem vypsal vše o trojici z katechismu a jsou v jasném rozporu se Svatým písmem.

RealToltekDzehenuti

11Jestliže ve vás přebývá Duch toho, který vzkřísil Ježíše z mrtvých, pak ten, který vzkřísil Ježíše Krista z mrtvých, oživí i vaše smrtelná těla skrze svého Ducha, který ve vás přebývá.

Je tu psáno něco o třech osobách ? Nikoliv. Co říkal Ježíš na kříži ???

A Ježíš zvolal mocným hlasem: "Otče, do tvých rukou odevzdávám svého ducha." Po těch slovech skonal.

Ježíšův duch je tedy totožný jako OTCE....jsou jedním Svatým Duchem.

Není žádná trojice. Bůh je duch. Bůh je Svatý. Bůh je jediný...Jediný Bůh je Svatý Duch !!! přišlý na zem v lidské tělo - Ježíš.

Zobrazit 63 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz