Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Kdo mě miluje, bude zachovávat mé přikázání

20. 3. 2019 13:59
Rubrika: Co se děje ve světě | Štítky: video

"Jestliže mě někdo miluje, bude zachovávat mé slovo; a můj Otec ho bude milovat a přijdeme k němu a zřídíme si u něj příbytek. Kdo mě nemiluje, nezachovává má slova; a slovo, které slyšíte, není mé, ale Toho, který mě poslal, Otcovo." "Tyto věci jsem k vám mluvil, dokud jsem přebýval u vás. Avšak Utěšitel, ten Duch Svatý, kterého Otec pošle v mém jménu, ten vás naučí všemu a připomene vám všechno, co jsem vám řekl. (Jan 14:23)

Ježíšovo přikázání lze shrnout slovy:

"Je mi dána veškerá moc na nebi i na zemi. Proto jděte, dělejte učedníky ze všech národů; křtěte je ve jméno Otce i Syna i Ducha Svatého a učte je zachovávat všechno, co jsem vám přikázal. A hle, já jsem s vámi po všechny dny až do skonání světa. Amen. (Matouš 28:18  )

Ježíšovo přikázání milovat je naplňováno v ochotě svědčit o Bohu, modlit se za uzdravení a osvobození od duchovního útlaku:

"Kdo uvěří a pokřtí se, bude spasen, ale kdo neuvěří, bude odsouzen. Ty, kdo uvěří, pak budou provázet tato znamení: v mém jménu budou vymítat démony, budou mluvit v nových jazycích, budou brát hady, a kdyby vypili něco jedovatého, nijak jim to neublíží; budou vkládat ruce na nemocné a bude jim dobře." Když k nim tedy Pán domluvil, byl vzat vzhůru do nebe a posadil se po Boží pravici. A oni vyšli a kázali všude a Pán jim pomáhal a potvrzoval slovo znameními, která je doprovázela. Amen. (Marek 16:16)

To vše máme dělat. Ježíš ale neříká, že budeme uzdravovat my ale že to bude dělat Duch Svatý, když se budeme modlit. Jak to funguje najdete v tomto videu:

Jak to funguje I.

Jak to funguje II.

"Boží království nespočívá v řeči, ale v moci."(1 Korintským 4:20)

Mapa Ježíšových učedníků ve Vašem okolí

Zkusit to může každý.

Zobrazeno 460×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz