Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Chcipl pes, ve spolupráci s manifest.cz oznamuje sobotní a pondělní demonstrace za naše práva, demokracii a svobodu

17. 12. 2021 11:23
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , právo , manifest , demonstrace

Důležité oznámení iniciativy Chcipl pes ve spolupráci s ostatními spolky za svobodu a demokracii

Informace pro studenty a lidi, kteří už neví jak dál a chtějí zastavit totalitní systém (bude to ještě mnohem horší pokud se nepostavíme v boji za svobodu a lidská práva!).

V čase 17:30 je oznámení demonstrací a pochodů akcí (sobota, pondělí): Brno (So), Ostrava (So), Znojmo (Ne), Praha(Po)

Linka svobody: 222 280 222 (12 operátorů odpovídá na dotazy, pokud se budete ztrácet co platí; mají za sebou team právníků)

https://www.facebook.com/watch/live/?v=875184689809920

Týká se to i občanů. Bojovat za lidská práva (nenásilně) má právo každý občan, protože jsme lidské bytosti. I apoštol Pavel využíval právního systému Říše římské. Bojovat z pohodlí domova moc nejde, takže je třeba vyjít do ulic. Jinak se taky můžete přidat do skupiny Křesťané proti povinnému očkování, ale právní pomoc spíš na prolibertate.cz ... Případně sledujte FB stránku manifest.cz kde se taky dozvíte o demonstracích. V Praze minulou sobotu bylo minimálně 20 000 demonstrujících, ale to nestačí, media lžou, vyjděme a ukažme se v ulicích.

Zobrazeno 478×

Komentáře

radim24

@Matonick: Vámi uvedená citace, předpokládám od Kubka je opravdu směšná. Jsou to právě epidemiologové a ministři jako Vojtěch, Arenberger, kdo se rozhodli obcházet zákony a ústavu ČR. Převrátili medicínu naruby, že se dnes za nemocného považuje asymptomatický člověk. Ukončuji s vámi diskusi, nemám v úmyslu se s vámi hádat.

radim24

@Matonick: Nakonec vy sám je (lékaře, zdravotní sestry, právníky, intelektuály atd.) pomluvačně nazýváte antivaxery, ačkoliv oni bojují primárně za zdravou a vědeckou medicínu, za transparentní a relevantní data, proti manipulaci a dezinformacím. Tedy vaše zkratkovité myšlení ukazuje na to, že jste se stal obětí manipulace, opravdu jsou mezi nimi i lidi, kteří očkování schvalují, takže jste fakt mimo a jen pomáháte propagandě šířit lži.

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz