Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

MZČR a Vašáková před NSS ohledně průkazu protilátek

8. 10. 2021 3:13
Rubrika: Právo | Štítky: právo , zdraví , COVID-19 , restrikce

"Kritici podle náměstkyně Vašákové vycházejí z mylného předpokladu, že protilátky znamenají automaticky imunitu proti covidu-19. Vědci ale neznají hladinu protilátek, která by zaručovala, že je člověk plně chráněný proti nákaze a nemůže nemoc přenášet. „Hodnoty jsou vysoce individuální a mění se v čase,“ zdůraznila Koziar Vašáková." (Advokátní deník)

"Běžně používané protilátkové testy podle náměstkyně měří jen jednu složku imunity, nikoliv však buněčnou imunitu, která je pro obranyschopnost proti covidu-19 zásadní."

Nejvyšší správní soud (NSS) už v předchozích rozsudcích, ve kterých vyslovil nezákonnost částem některých mimořádných opatření, jasně vysvětlil v čem spočívá problém argumentace Ministerstva vnitra. Nelze se tedy nic jiného než divit, že stále opakuje své předchozí chyby a mylnou argumentaci. Mě to navíc připadá, že Vašáková záměrně lže.

Článek CDC uvádí:

"Immunity to a disease is achieved through the presence of antibodies to that disease in a person’s system."

"Imunita vůči nemoci je dosažena přítomností protilátek proti této chorobě v systému člověka."

Případně definice protilátek zde:

"Lymphocytes synthesize cell surface receptors or secrete proteins that specifically bind to foreign molecules. These secreted proteins are known as antibodies." zdroj.

"Lymfocyty syntetizují receptory na povrchu buněk nebo vylučují proteiny, které se specificky vážou na cizí molekuly. Tyto sekretované proteiny jsou známé jako protilátky."

Přestože Vašáková vychází z oficiálních informací jako je ta od FDA, je třeba dodat, že ve vztahu k mimořádným opatřením a testování protilátek, nejde o určení konkrétní hladiny protilátek, ale o určení toho, zda člověk nemoc prodělal nebo ne. Protože medicína uznává, že protilátky se tvoří buď po nemoci nebo po vakcíně. Člověk, který prodělal nemoc má tak komplexnější imunitu, má (nebo: může mít) nejen protilátky, ale má také buněčnou imunitu, tedy buněčnou paměť. Ačkoliv Vašáková tvrdí, že protilátky tvoří jen jednu složku imunity, ta druhá složka (b. paměť) je automaticky přítomná, ať už protilátky vymizí nebo ne.

Protilátky neznamenají, že vlastník pozitivního testu nemůže onemocnět nemocí COVID-19, to ale neznamenají ani protilátky získané vakcinací a prodělání nemoci COVID-19! Tzn. jsme v situaci, kdy MZČR vydává mimořádně diskriminační mimořádná opatření, která vlastně nejsou vůbec mimořádné (jelikož se omezení furt opakují a jsou zavedeny dlouhodobě) a neprokazují, že vlastník průkazu (o očkování, o prodělání nemoci) nemůže onemocnět! V tom je celá lež a podvodná strategie MZČR, která se rozhodla obstruovat soudy či klást překážky spravedlnosti a právu. To že se tak děje v právním státě je naprosto neuvěřitelné, že se zcela ignorují zásady legislativy. Podle mého názoru, Vašáková tohle musí vědět a je tak spolupachatelem této svévole a despocie - je součástí prohnilého, zkorumpovaného systému protože ho podporuje nelogickou a zavádějící argumentací. MZČR mělo už dávno stáhnout ocas a začit tvořit taková opatření, které jsou v souladu s legislativou ČR.

Zobrazeno 285×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz