Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Izolace viru... Dá se sehnat a koupit izolát viru?

30. 8. 2021 13:51
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví , COVID-19 , SARS-CoV-2

Zajimavý článek o izolaci viru (výcuc):

zdroj: https://otevrisvoumysl.cz/reiner-fuellmich-mike-adams-kde-najit-izolat-covidu-19/


 

Fischerová: Chci se zeptat, zkoumali jste ve vaší laboratoři přísady ve vakcínách?

Adams: Nebyli jsme schopni… je těžké hledat neznámé při použití přístrojů pro hmotnostní spektrometrii. Nejblíže se k tomu můžete dostat s přístrojem pro hmotnostní spektrometrii doby letu. To vám může dát velmi přesnou molekulární hmotnost až na 4 desetinná místa. To vám může říct, co si myslí, že ta látka může být, ale abyste to potvrdili, musíte si obstarat certifikovaný materiálový standard fyzického materiálu, který si myslíte, že to je. A pak musíte spustit metodu vašeho přístroje proti tomuto fyzickému materiálu, abyste potvrdili. Ano, tohle jsou vrcholy, toto jsou hmotnosti, toto je ionizace. Jak se ukazuje, a tohle je tak nějak tématem dneška, když jsem se pokoušel zakoupit certifikovaný referenční materiál viru SARS-CoV-2, naběhl jsem si proti zdi. A zjistil jsem, že nejsou dostupné žádné izoláty… aspoň dle mých znalostí.

Hledal jsem, hledal jsem a hledal a potvrdil jsem si to s jinými vědci, včetně dr. Mikovitsové, která pracovala ve virologii. A nejsou dostupné žádné izoláty. Existují pouze něco jako koktejly mrtvých buněk, které byly vypěstovány v hovězím séru, kterým říkají „izolát”, a o ni vám pošlou 0,5 ml této tekutiny. Ale v jejich vlastním upozornění říkají: tohle by nikdy nemělo být použito k výrobě vakcín, protože většina genetického materiálu v této lahvičce je vlastně materiál lidské hostitelské buňky a materiál hovězího séra. Tak tady to máte. Není to izolované.

Fischerová: A je to něco jako obvyklá procedura pro izolát viru, mohou být možná jiné, které byste mohl zakoupit jako pro spalničky, je to vždycky tak?

Adams: Jako upozornění – zaprvé, nejsem virolog a my obvykle nekontrolujeme viry v naší laboratoři, my kontrolujeme mikrobiologii a jiné molekuly jako glyfosáty. Takže jsou jiní, kteří ví více o tomto problému než já. Ale na základě výzkumu, který jsem provedl… a mám dostatek věděckých poznatků k tomu, jak nakupovat certifikovaný referenční materiál.

Vím, jaké jsou standardy, vím jaké jsou popisy. Nemohu najít izolovaný materiál, který se vztahuje k čemukoliv podobnému SARS-CoV-2 a i dokonce materiály pro jiné věci jako jsou spalničky, to jsou směsi. Z toho, co vím, to jsou všechno směsi. Upřímně očekávám buď pevnou hmotu, což je jemný prášek sušených nanočástic a mám standardy jako tyto, nebo očekávám, že uvidím tekutinu se standardem v roztoku s uvedou kvantitativní hodnotou nebo koncentrací. Takže pokud koupím standard glyfosátu, glyfosát je typicky 1000 mikrogramů na mililitr. Takže hmotnost / objem a já vím, to je mimochodem vysoká koncentrace, takže vím, že to je, co tam je. Všechny ty standardy, které mohu najít, ty tzv. izoláty covidu, žádné z nich neobsahují vůbec žádnou specifikaci kvantifikace. Takže dokonce i když tam něco je, vy nevíte, kolik toho je. Tak jak můžete s tímto dělat vědu?


 

https://otevrisvoumysl.cz/reiner-fuellmich-mike-adams-kde-najit-izolat-covidu-19/

Zobrazeno 297×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz