Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Názor na izolát viru SARS-CoV-2

30. 8. 2021 23:31
Rubrika: Zdraví | Štítky: zdraví

Je to 1. výtažek z článku Kde najít izolát covidu? (myšleno SARS-CoV-2). 2. ...Každý ať si udělá názor sám. Původně jsem chtěl doplnit článek o názor oponenta z vědeckého oboru tuším biochemie nebo mikrobiologie nebo něco takového, který tématice rozumí lépe, ale nepřál si být s tímto webem spojován, takže opačný názor se nedozvíte. Pozn. já netvrdím, že ten Mike Adams píše fakta a pravdu, jen mě zajímali některé jeho myšlenkové úvahy. Odborníci totiž připouštějí, že oni nemají izolát viru jak je požadován podle Kochových postulátu, připustilo to i ministerstvo zdravotnictví, že nemají žádnou studii, která by s takovým izolátem pracovala. Viz bod Ad 4, kde MZČR uvádí seznam studíí, která ani jedna nepoužila postup podle Kochových postulátů. Z tohoto pohledu Mike Adams má pravdu v tom, že vy viry vznikají v laboratoři podle nějakých digitálních návodů či norem, které jim vytvoří autority. Dostanou kód genomu nebo postup jak to mají vyrábět a pak to nějak zkříží a dostanou virus, kterému říkají izolát. Nemá to nic společného s izolováním viru podle Kochových izolátů. A něco podobného říkají lékaři z klinické po celém světě. Takže podle mého názoru, někteří odborníci co pracují v laboratoři, jsou úplně odrtžení od reality, nemají potřebu ověřovat a poskytovat kvalitní důkazníá materiály na základě osvědčených Kochových postulátů, které jsou pro medicínu klíčové. Oni to zpochbňují, říkají, že věda se vyvíjí, ale ve skutečnosti se už nejedná o vědu, ale o pavědu, čili vědu, která degraduje...

 

První odborník: Mike Adams

 

Mike Adams o sobě řekl:

 

Ano, řadu let jsem aktivista a novinář zabývající se zdravotní svobodu a výživou po řadu let, ale v roce 2013 jsme založili svou vlastní laboratoř, což je potravinová vědecká laboratoř a je akreditovaná ISO a mezinárodně uznávaná, jsme každoročně auditováni a konrolováni a musíme projít akreditačním testem za použití slepých vzorků. Používáme velice drahé vyhodnocovací nástroje za miliony dolarů, používáme přístroje pro hmotnostní spektrometrii, provádíme kvantifikaci glyfosátu, těžkých kovů a toxických prvků, provádíme kvantifikaci nutričních prvků a máme taky mikrobiologickou laboratoř.

Jsem publikovaný vědec, publikoval jsem stať v LCGC (Chromatography Online) o hmotnostní spektrometrické kvantifikaci kanabinoidů v konopných extraktech. Jsem také majitelem dvou patentů, které vzešly z přístrojů pro hmotnostní spektrometrickou kvantifikaci v mé laboratoři. A jeden z těch patentů se jmenuje Eliminátor cesia, a je to patent látky, která dokáže eliminovat césium z lidského zažívacího traktu po jaderné válce nebo po jaderných haváriích. Lidé si to mohou vyhledat v databázi amerických patentů. Takže omlouvám se, že jsem to tady říkal, ale myslím si, že je to relevantní.

 

Naše laboratoř se jmenuje CWC Labs, na stránce cwclabs.com, ale budeme to publikovat na stránkách naturalnews.com, jakmile to bude dostupné. Problém u stanovení metod je ten, že je to velmi bolestivý proces. My jsme například strávili 18 měsíců vývojem metody kvantifikace glyfosátu. Zabijáka plevele. Herbicidu. Ale to je velmi složitá molekula a kyselina šikimová je mnohem jednodušší a je rozpustná ve vodě a je snadno vidět pomocí chromatografie, takže to by mělo být… my se to snažíme protlačit co nejdříve to půjde. My chceme dělat vědu pro lidstvo a publikovat výsledky veřejně, chceme, aby se stala veřejnou doménou, tentokrát ani nebudu čekat na vědecký časopis, my to prostě budeme publikovat sami, tady je náš výzkum, udělejte si to sami. Protože svět to potřebuje hned teď.

Adams zodpovídá některé otázky:

"Chci se zeptat, zkoumali jste ve vaší laboratoři přísady ve vakcínách?"

Nebyli jsme schopni… je těžké hledat neznámé při použití přístrojů pro hmotnostní spektrometrii. Nejblíže se k tomu můžete dostat s přístrojem pro hmotnostní spektrometrii doby letu. To vám může dát velmi přesnou molekulární hmotnost až na 4 desetinná místa. To vám může říct, co si myslí, že ta látka může být, ale abyste to potvrdili, musíte si obstarat certifikovaný materiálový standard fyzického materiálu, který si myslíte, že to je. A pak musíte spustit metodu vašeho přístroje proti tomuto fyzickému materiálu, abyste to potvrdili. Ano, tohle jsou vrcholy, toto jsou hmotnosti, toto je ionizace. Jak se ukazuje, a tohle je tak nějak tématem dneška, když jsem se pokoušel zakoupit certifikovaný referenční materiál viru SARS-CoV-2, naběhl jsem si proti zdi. A zjistil jsem, že nejsou dostupné žádné izoláty… aspoň dle mých znalostí.

Existují pouze něco jako koktejly mrtvých buněk, které byly vypěstovány v hovězím séru, kterým říkají „izolát”, a o ni vám pošlou 0,5 ml této tekutiny. Ale v jejich vlastním upozornění říkají: tohle by nikdy nemělo být použito k výrobě vakcín, protože většina genetického materiálu v této lahvičce je vlastně materiál lidské hostitelské buňky a materiál hovězího séra....

 

Otázka: "A je to něco jako obvyklá procedura pro izolát viru, mohou být možná jiné, které byste mohl zakoupit jako pro spalničky, je to vždycky tak?"

Jako upozornění – zaprvé, nejsem virolog a my obvykle nekontrolujeme viry v naší laboratoři, my kontrolujeme mikrobiologii a jiné molekuly jako glyfosáty. Takže jsou jiní, kteří ví více o tomto problému než já. Ale na základě výzkumu, který jsem provedl… a mám dostatek věděckých poznatků k tomu, jak nakupovat certifikovaný referenční materiál.

Vím, jaké jsou standardy, vím jaké jsou popisy. Nemohu najít izolovaný materiál, který se vztahuje k čemukoliv podobnému SARS-CoV-2 a i dokonce materiály pro jiné věci jako jsou spalničky, to jsou směsi. Z toho, co vím, to jsou všechno směsi. Upřímně očekávám buď pevnou hmotu, což je jemný prášek sušených nanočástic a mám standardy jako tyto, nebo očekávám, že uvidím tekutinu se standardem v roztoku s uvedou kvantitativní hodnotou nebo koncentrací. Takže pokud koupím standard glyfosátu, glyfosát je typicky 1000 mikrogramů na mililitr. Takže hmotnost / objem a já vím, to je mimochodem vysoká koncentrace, takže vím, že to je, co tam je. Všechny ty standardy, které mohu najít, ty tzv. izoláty covidu, žádné z nich neobsahují vůbec žádnou specifikaci kvantifikace. Takže dokonce i když tam něco je, vy nevíte, kolik toho je. Tak jak můžete s tímto dělat vědu?

Otázka: "Zatímco vy říkáte, že jste se pokoušel najít vzorek, a při tom můžete koupit v podstatě všechno, ale pro tuto část, ten izolát SARS-CoV-2, jste narazil na zeď. Jak si to vysvětlujete, jak ta druhá strana, ne druhá strana, jak někteří vědci, na základě čeho dochází k závěru, že virus byl izolován?"

Já myslím, že to je mlžení terminologie. Protože CDC používá výraz izolát pro jakýkoliv vzorek, který je odebrán člověku, který je prohlášen jako symptomatický, a který je prohlášen nositelem určité nemoci. Takže jinými slovy jeden z těch takzvaných izolátů, což není izolát, byl odebrán ženě ze Seattlu ve Washingtonu, myslím v únoru 2020 a to je jeden z materiálů, který je k dostání k prodeji pro laboratoře. V podstatě ta historie toho je… oni vzali ženu z letadla, která letěla do Seattlu z Číny. Měla symptomy, určilo se, že to bylo v době vypuknutí epidemie v Číně a prostě prohlásili, že má covid. A pak vzorky, které jí odebrali, krevní vzorky a pak vzorky séra, které z toho odvodíte, byly prohlášeny za izolát. A doslova tomu říkají izolát i přesto, že to nejsou izolované částice.

A způsob, jakým je velmi jednoduché to ověřit je, že mohu koupit jeden z těchto vzorků, mohu ho dát pod skenovací elektronový mikroskop, a viděl bych hodně různých věcí, různé druhy tvarů a velikostí, lidské buňky a různé druhy vláken genetického materiálu atd. Izolát by měl být jednotný, všechno by to mělo být stejné. Když koupím izolát glyfosátu, mohu jít na chemspider.com, mohu tam vidět molekulární strukturu, a pokud to dám pod mikroskop, tak tam nebude nic jiného než glyfosát. Všechno stejné, všechno jednotné. To je izolát. Pokud se podíváte pod mikroskop a vidíte spousty různých náhodných bláznivých věcí, něco jsou buňky, něco genetický materiál a možná i nějaké krevní buňky, ty jsou velké pod mikroskopem, je mi líto. Tohle není dobrá věda a to není izolát.

 

(Článek se dále vyjadřuje k PCR testům, ale to není téma dnešního článku, pozn. editora).

Otázka: "Já bych chtěla jen vědět ty věci, ten mix věcí, které jste mohl nebo někdo mohl koupit, s ohledem na izolát SARS-CoV-2… na co by se to obvykle používalo, zdá se to být zbytečné, pokud nemůžete detekovat samotný virus, je to jenom směs různých věcí. K čemu se to používá všeobecně?"

Bohužel to je používáno na mnoho věcí, o kterých bych řekl, že jsou nevědecké. Například je to použito k ověření PCR testu. Tady je, jak to je s PCR. Většina z těch PCR laboratoří prostě jen nahrává knihovny ze CDC nebo jiných zdrojů. Ony používají digitální knihovny, sekvenci genetického materiálu. Sekvenci, kterou pak označí jako pozitivní u nějakého testu. Ale příležitostně to laboratoř pojede proti tzv. standardu, takže mohou zakoupit jednu z těchto směsí, která může obsahovat, řekněme 50 tisíc různých genetických sekvencí. PCR test pak řekne, ano je to pozitivní, detekovalo to covid v tomto vzorku, ale tady je problém. Mohli byste spustit 50 tisíc různých PCR sekvencí, a to by taky vyšlo pozitivní pro tyto věci. Takže vy jste ve skutečnosti neizolovali žádný patogen.

....

(o PCR testech, opět přeskočím, pozn.)

Otázka od (Fischerové): "Je možné, že u těchto strojů… rozpoznat sekvenci, kterou hledáte… je možné tohle udělat na počítačově generovaném… s nějakou počítačově generovanou metodou? Jako to, co jsme slyšeli o Drostenovi, že nějak poskládal tento test. Prof. Drosten. Díval se do databáze genových sekvencí a pak shromáždil nějaký počítačový model genové sekvence, kterou hledal. Takže je možné nejít přes izolát a jít pomocí počítačově generovaného modelu? A pak, já nevím… myslím, že ve skutečném vědeckém světě by to někdo v nějakém okamžiku měl otestovat proti skutečnému viru, proti izolátu, o kterém jste právě řekl, že neexistuje, alespoň není v čisté formě, která by k provedení toho byla zapotřebí. Ale ty přístroje by mohly být nastaveny, nebo by jim bylo nějak řečeno, aby hledaly tuto počítačově generovanou sekvenci. Rozumím tomu správně?

Úplně správně Viviane. To je opravdu důležitý poznatek. To je, že většina laboratorních přístrojů pro PCR, které se právě používají, jen nahrávají digitální knihovny a nikdy neověřují žádné testování proti fyzickému vzorku, kterým říkáme CRM, certifikovaný referenční materiál.

A abych dále odpověděl na vaši mimochodem výbornou otázku, existuje u jakéhokoliv přístroje v laboratoři, včetně přístrojů na hmotnostní spektrografii, nebo chromatografii, PCR, apod. my bychom mohli vždy… my bychom se teoreticky mohli podívat na kontaminaci kadmiem nebo olovem. Mohli bychom říct ok, známe hmotnost olova, budeme hledat hmotnosti a řekneme, že tyto hmotnosti jsou hmotnosti olova. Jenomže to by nikdy neprošlo akreditací ISO. A jediný způsob, jak projít ISO akreditací, což je to, co jsme my, je, že musíte mít certifikovaný vzorek materiálu, olova, ve známé koncentraci, známého rozpouštědla a musíte potvrdit vaše zjištění proti skutečnému fyzickému materiálu, protože my nemůžeme provozovat vědu ve světě virtuálních definicí, galerií a knihoven a pak tvrdit, že to je skutečné. Ale to je, co se děje po většině u PCR.

Ve skutečnosti my jsme se zabývali… byl to dokument FDA, který přiznal, že schválení RT-PCR testu, který byl používán celou tu dobu, byl schválen na základě testu, který byl vyroben ze simulovaného… simulace covidu, SARS-CoV-2. Protože oni v té době neměli referenční materiál. Takže oni vzali digitální definici a pak ji zkombinovali s genetickou bankou. Oni zkombinovali a pak byli schopni získat nějaké genetické sekvence z fyzického světa, ne z Covidu, a zkombinovali je s lidskými buňkami a oni simulovali Covid a pak řekli ano, test funguje. Takže ten samotný základ pro schválení tohoto testu byl proveden bez certifikovaného referenčního materiálu. A myslím, že to je důvod, proč CDC nedávno oznámila, že stahuje tento test 31. prosince tohoto roku. Protože oni vědí, že je zfalšovaný, je nevědecký.

 

Názor odborníka poněkud jiný...

 

Smůla, žádný nebude, odmítl udělit souhlas se zveřejněním názoru.

Zobrazeno 372×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz