Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Advokátka Candigliota bojuje za naše práva a rovnoprávnost

25. 7. 2021 11:44
Rubrika: Právo | Štítky: právo

Hezký článek - rozhovor s advokátkou Candigliota - kousek citace z článku:

 

Editor Seznam Zpráv Jan Stránský komentoval vaše argumenty o omezování svobody a privilegování očkovaných. Podle něj jde o přísná, ale neuvážená slova: „Očkovaní lidé nejsou privilegovaní, jak se domnívá advokátka Candigliota. (...)"

(...) Je to věřící člověk, věří kolektivní imunitě na základě očkování jakožto spáse lidstva a jediné pravdě. A jak nám historie opakovaně ukázala, zaslepení věřící se snadno zfanatizují, volají po omezování práv těch, kteří s nimi jejich víru nesdílí. To je realita dneška. Výroky pana Stránského ani nedávají logiku, vždyť pokud existuje něco jako kolektivní imunita, tak k ní snad přispíváme i my, co jsme nemoc prodělali, ne?"

Celý článek si můžete přečíst zde:

Advokátka na straně neočkovaných: Zfanatizovaní věřící naočkovaní. Myslí, že jsou bezinfekční. Pravda je jinde

 

V článku také zaznělo:

Stránský odkázal také na slova biochemika Jana Konvalinky pro Český rozhlas, který řekl: „A teď je tady otázka. Etická, možná zčásti právní, určitě morální: Jestli kvůli lidem, kteří se vědomě a svobodně rozhodli, že se nenechají naočkovat, celou zemi zastavíme, protože se nám budou plnit nemocnice a budou umírat lidé. Lékaři musí poskytovat péči hlupákům, ignorantům i lidem, kteří jsou nezodpovědní.“ Jak platný je podle vás tento argument?"

"To není žádný argument, ale je to pouze manipulativní otázka a hypotéza věřícího."

(Konec citace z článku - názor blogera radim24.signaly.cz: Je to neuvěřitelná ukázka demagogie, lži a arogance. Já už si myslím, že i ty média dostávají dobře zaplaceno, aby podporovali vypouštění takovýchto demagogických, které oblbují a štvou mainstreamové posluchače proti menšině jinak věřících. Navíc ten manipulátor tvrdí, že ti lidé jsou hloupí, ale je to přesně naopak - lidé, kteří odmítají vakcínu jsou často ti, kteří si dali tu práci si informace dohledat, kdežto ti co nic nečtou a přijímají jen tu jednostrannou očkovací propagandu si nic pořádného nepřečtou, takže nemají ucelený názor. Čtou jen mainstream a chtěj mít už pokoj. Pro mě je prostě Konvalinka neobjektivní a zaujatý, protože lidi s tímto postavením chtějí všechny a všechno kontrolovat.  Konec názoru blogera radim24.signaly.cz). 

 

Zobrazeno 371×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz