Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Skutečné riziko vakcinací proti koronaviru

11. 3. 2021 9:50

Riziko očkování proti SARS-CoV-2 

Vakcinace oslabuje organismus. Jelikož vir furt mutuje a vznikají další a další zajímavé mutace, stát by musel očkovat dvakrát za rok celou populaci což je nejen ekonomicky nerealizovatelné, zřejmě se to nedá ani stihnout. Na chvíli odbočím: jelikož se tvrdí, že u post-covidových pacientů zůstávají protilátky jen 3 měsíce (což je lež), musíme taktéž počítat s účinností vakcín jen 3 měsíce. Stojí to přece na stejném principu... 

Takže podle tohoto hloupého a lživého modelu by bylo třeba očkovat 4x do roka, a být 4x do roka na 14 dní oslaben. Tím se ale mnohonásobně zvyšuje pravděpodobnost, že to člověk odskáče (na zdraví nebo životem)

Realističtější model předpokládá očkování dvakrát do roka, za předpokladu, že budeme tvrdit, že obranné látky vydří u post-covidových pacientů půl roku a u očkovaných jakbysmet. 

Jistěže musíme myslet také na to, že očkování není záruka, protože časem ubývá obranných látek, takže účinnost časem klesne; například po půl roce bude účinnost jen 60-65% (po roce kolik? 30%? nevím - jen hádám). 

Takže co tu máme:

1) falešnou naděj, že očkování nás ochrání, což má vliv na naše chování - začneme se chovat méně "zodpovědně".

2) Stejně budete nuceni i nadále nosit roušky, izolovat se od nemocných, což 

a) přispívá ke zhoršení imunity, protože nemá přirozeného nepřítele, na kterém by se mohla posilovat 

b) a také to přispívá ke zhoršení psychického stavu lidí o samotě, což v 

c) důsledku má dopad na zhoršení imunity. 

Shrnu to: 

Takže očkováním se v kombinaci s restriktivními opatřeními utvářejí další 4 faktory, které mají vliv na horší imunity a zvyšuje se tak riziko onemocnění a úmrtí. 

Poslední bod je, že na pravidelné očkování dvakrát ročně nebudou peníze* a nakonec se propadne úroveň zdravotní i sociální péče, což povede k pátému faktoru na zhoršení zdraví populace - sociálně slabí lidé nebudou mít peníze na zdravé stravování a potřebné doplňky. Tak to bude důsledek špatné politiky a výsledek toho, když se větší zájem klade na obchod a vlastní PR politiků než na zdraví obyvatelstva.

 

Poznámka: * - opravuji: Ne, že nebudou peníze, ale bude se žít na dluh. Všechny vakcíny jsou na dluh a jdou z kapes i těch, kteří očkování odmítají.

Zobrazeno 244×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz