Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Babiš se vyjádřil o ivermektinu pozitivně. Upozornění na podpráhové signály.

15. 3. 2021 7:21

Upozornění na podpráhové signály ve videu

 

V níže uvedeném videu jsou slyšet tóny, které se používají u toho typu hudby, který se používá pro stimulaci mozkových hladin alfa, například pro programování mysli. Tyto tóny jsou dobře slyšet např. v 8:19. Lze z toho vyvodit, že cílem videa je pravděpodobně působit pozitivně na mysl posluchačů. Více o podpráhové manipulaci se dočtete např. zde

Kousek cituji: "Co jsou to podprahové signály? Jsou většinou zvukové, nebo obrazové, ale mohou být i jiné. Podprahové signály mají jeden jediný úkol, aby se dostávali přímo do našeho podvědomí, to znamená, že musí obejit naši vědomou část mysli, aby se mohli dostat rovnou do podvědomí. Jak toho lze dosáhnout? Nejlépe tak, že vytvoříme například zvukové podprahové zprávy, na nízké frekvenci, tak aby byla nahraná pod prahem slyšitelnosti, protože tím ji vědomě nezaznamenáme, ale naše podvědomí ji velice zřetelně zaregistruje a hned si tuto informaci ukládá."

Odkaz na článek o Babišovi (včetně toho videa).

 

"V pátek bylo vydáno nové rozhodnutí ministerstva zdravotnictví a bude ho možné za určitých podmínek předepisovat ambulantně. A máme tady lék, který by snad mohl pomoct v tom, aby se snížila ta obrovská zátěž nemocnic. Ano, je to kontroverzní téma, chodí spousta zpráv ze Slovenska jak to tam výborně funguje. Čeští pacienti píšou Mudr. primaři Rezkovi. Někteří odborníci ho vnímají pozitivně, někteří negativně, ale nikdo zatím neukázal jasně, že by to nefungovalo. Zatím ty pozitivní doklady o tomto léku úplně jasně žádná studie nevyvrátila. Takže není to žádný zázračný lék, který by se hodil a vyléčil všechny pacienty, žádný takový nemáme, ani ze schválených, ani používaných a lékaři zatím nemají mnoho možností léčit covid než se pacienti dostanou do nemocnice. Většina lékařů udává, že ivermektin je lék bezpečný, je to zmíněné v tom rozhodnutí ministerstva: Nejde o žádný veterinární lék, jak někteří říkají, jen se taky ve veterinární lék, jak někteří říkají, jen se taky ve veterinární medicíně používá. Jsme rádi, že je schválený pro předpis v lékárnách a lidé už nemusí shánět žádné veterinární nebo neověřené preparáty. Takže jak zmínil primář Rezek, je tady tento lék. Je bezpečný. Mohl by fungovat a některé ty zprávy a doklady to ukazují a zároveň nemáme žádnou lepší alternativu. Tak si musíme položit otázku proč bychom ho používat neměli. Takže uvidíme jak se to bude vyvíjet. Já si myslím, že je to také dobrá zpráva pro všechny, kteří také můžou být nakaženi covidem."

Zobrazeno 231×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz