Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Nová opatření svědčí o nezpůsobilosti vlády

25. 2. 2021 13:23
Rubrika: Co se děje ve světě | Štítky: zdraví , politika , vláda

O neodbornosti a nezpůsobilosti vlády jasně vypovídají dnešní zprávy na idnes, ohledně dvou zdravotních roušek co nám nařídili vzít si "přes pysky":

"... samotní výrobci ochranných prostředků. Upozorňují, že vláda nařízení špatně opsala od amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). „K té variantě dvou roušek: přišlo to z USA od CDC, kde testovali látkovou roušku přetaženou přes zdravotnickou, lépe to těsnilo. Naopak dvě zdravotnické přes sebe, jak je máme nařízené v novém opatření české vlády, nedoporučují,“ napsal na svůj twitterový účet Jiří Kůs, předseda výkonné rady Asociace nanotechnologického průmyslu ČR."

A tomu ještě předchází informace od "vedoucího vědeckého oddělení chemie a fyziky aerosolů Akademie věd Vladimíra Ždímala. Když by se povedly dvě roušky na obličeji správně utěsnit, bylo by možné další vrstvou ochranu zlepšit. Pokud tam jsou ale nějaké mezery, při nasazení druhé roušky vám bude více vzduchu foukat pronikat přes ně než přes tu samotnou ochrannou vrstvu, takže výsledná ochrana bude horší. Když vám to nebude těsnit, ochráníte sice lidi kolem vás, protože kapénky zachytí i látková rouška a neprsknete to na nikoho. Ale pokud chcete chránit sebe a netěsní vám to, vyjde skoro nastejno, jestli máte roušku látkovou, chirurgickou nebo ten nejlepší respirátor FFP3. Pokud se vám dýchá dobře, tak jen splňujete vládní opatření. Těsnost u respirátoru zjistíte tak, že se vám těžko dýchá."

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-respirator-dve-chirurgicke-rousky.A210225_090421_domaci_knn#anketa-progress-A20210225_bur_420


Tomio Okamura měl několik (#1) rozhovorů (#2) v TV, kde situaci trefně vyjádřil, že vláda zaspala a omezení takto nemůže fungovat dál. Vláda a politici se mají probrat, protože ten virus tady s námi bude i nadále, stejně jako chřipka tady je s námi a není možné se ji zbavit. Místo toho, aby vláda likvidovala ekonomiku, měla by se zaměřit na investice do lidského zdraví. Stejně Jako T. Okamura si uvědomuji, že tato země se řídí do nezadržitelného ekonomického a sociálního kolapsu, protože vláda za celý rok neudělala nic pro to, aby se zlepšilo zdraví obyvatelstva. Místo. aby podporovala výrobu a obchod v čase, kdy koronavirus nebyl ještě tak silný (víme všichni, že první vlna byla většinou s mírnými příznaky) společně s informacemia a motivací k tomu, aby lidé zhubli a stravovali se zdravě, tak jen omezení omezení a omezení. Tohle ale povede k bankrotu, pokud nevyměníme vládu za odborníky, lékaře, psychology, psychiatry, lidi, kteří nebudou využívat technik manipulace veřejnosti ke skupinovému myšlení. Situace s vymytím mozků mi připomíná časy, kdy Hitler řečnil na stadiónech a fanatizoval davy, akorád, že dnes se to dělá prostřednictvím médií. Internet a dnešní média mají obrovnskou moc, mnohem větší, než měl Hitler. Vzpoměňte jak se dal celý Německý národ zmanipulovat cynikem a psychopatem Adolfem Hitlerem. A dnes máme velmi podobnou situaci, kdy se jeden člověk, se s vými kumpány snaží zničit demokracii a nahradit vládnutí odborníků za patokracii.

Zobrazeno 237×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz