Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Nežádoucí účinky vakcín mRNA a

14. 2. 2021 20:56
Rubrika: Zdraví | Štítky: COVID-19 , SARS-CoV-2 , zdraví , vakcíny

https://childrenshealthdefense.org/defender/moderna-pfizer-vaccines-blood-clots-brain-inflammation-heart-attacks/ (Zdroj, zkrácené vydání druhé, překlad google)

 

Od širokého zavedení těchto vakcín 14. prosince 2020 sleduje Dětská ochrana zdraví zprávy podané v systému pro hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS), média a e-maily od jednotlivců a členů rodiny, kteří zaznamenali nežádoucí reakce na vakcíny.

K 29. lednu bylo u OpenVAERS hlášeno 11 249 nežádoucích účinků souvisejících se dvěma vakcínami mRNA COVID-19. Zprávy zahrnovaly 501 úmrtí, 1066 hospitalizací, 2443 návštěv urgentní péče, 1447 návštěv kanceláří a 147 případů anafylaxe .

Co se týká, je to, že tyto zprávy jsou jen špičkou ledovce. Studie provedená na Harvardu z roku 2010, kterou zadalo Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb (HHS), odhalila, že hlášená poranění vakcínami VAERS představují odhadem 1% skutečných zranění.

 

Dokonce i výrobci vakcín vypočítali alespoň „ padesátinásobné nedostatečné hlášení nežádoucích účinků“.

 

18. prosince 2020 napsal Robert F. Kennedy, Jr., předseda a hlavní právní zástupce pro ochranu zdraví dětí, Dr. Davidu Kesslerovi , tehdejšímu spolupředsedovi pracovní skupiny pro koronaviry v Bidenu a nyní hlavnímu vědeckému pracovníkovi prezidenta Bidenova odpověď COVID-19 požadující, aby Kessler zvážil dlouhodobou potřebu komplexního systému s vysokou integritou pro monitorování nepříznivých výsledků po očkování.

 

Tento požadavek má naléhavý význam s ohledem na rozhodnutí FDA povolit nouzové použití dvou vakcín mRNA po zkrácených klinických studiích před schválením. Jelikož jsou vakcínové společnosti COVID-19 imunní vůči odpovědnosti za úrazy způsobené jejich produkty, mají naše regulační orgány v oblasti veřejného zdraví zvýšenou odpovědnost za monitorování nežádoucích účinků. Od dnešního dne jsme od Kesslera nedostali odpověď.

 

Ochrana zdraví dětí sdílí stejné obavy jako Whelan a řada dalších lékařů a vědců, kteří hovořili o nedostatečném testování bezpečnosti a účinnosti před rozsáhlou distribucí vakcín, zejména u dětí.

Ignorování těchto platných a vědecky podložených varování může vést k tomu, že stovky milionů lidí po očkování utrpí potenciálně smrtelná zranění nebo trvalé poškození. Rovněž to dále naruší slábnoucí důvěru, kterou má naše země v naše federální regulační agentury k ochraně zdraví všech Američanů.

Zobrazeno 403×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz