Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Tak tenhle obraz byste si na stěnu nepověsili. Někdy věci nejsou tak jak se na první pohled zdají.

1. 4. 2020 19:55
Někdy si můžete myslet, že vidíte umění křesťanského umělce, ale se podíváte pořádně, můžete rozpoznat člověka posedlého ďáblem. Všimněte si, že na apokaliptickém obrázku není satan svázáný, ale satan rozvázaný a zlomyslně se usmívá.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Apocalypse_29._Satan_bound_for_1000_years._Revelation_cap_20_v_1._Mortier%27s_Bible._Phillip_Medhurst_Collection.jpg

Author of the sketch: w:Pieter Mortier



Byl satanista nebo okultista? Určitě!


Na pravé straně obrázku je satan nebo démon. Je tam velká hlava holohlavého démona, který má v levém uchu prsten. Můžete také vidět jeho zub.

Tak podobně je to se světem ve kterém žijeme, některé věci nejsou tak jak se jeví zprvu. Satan se vydává za anděla světla. Podobným způsobem působí satan i v katolické církvi ale ne jen tam. Je to svět plný démonů. Satan se vydává za anděla světla, přesně tak je to s katolickou církví i s jinými, které převrátili původní Kristovo evangelium. Je to svět plný náboženských rituálů, které s živým Bohem nemají nic společného a svou podstatou se rovnají okultním praktikám či modlářství. Netýká se to ale jen katolické církve, podobně to platí například o judaismu, který je plný kabaly - a kabala je taky okultimus, čarodějnictví a modlářství.

Symboly svobodného zednářství na obrázku

Autor obrazu byl nejspíš svobodný zednář. Všimněte si, že na jeho obrazech i na tomto, jsou v pozadí budovy. Na jiných obrazech například na vyobrazení Mojžíše a vzpurného židovského lidu jsou také budovy, které do kompozice vůbec nezapadají, jsou tam věci, které nejsou součástí biblického popisu zdálostí. Vidíte tam ale takový oblouk a zde na tomto obrazu vidíte taky sloupy, přesně takové sloupy, jaké můžete vidět na dobových obrázkách svobodných zednářů. Navíc pod tím obloukem je jakýsi oltář, který svobodní zednáři také mají za důležitý prvek svých okultních rituálů:

Zdroj obrázku: https://www.economist.com/the-economist-explains/2018/02/27/what-is-freemasonry

Zdroj obrázku: https://www.patheos.com/blogs/davearmstrong/2019/06/freemasonry-ive-had-links-about-it-on-my-site-since-2000.html

Podle všeho ten oblouk má být bránou do nějakého duchovního světa.

Jak jsem se teď dozvěděl, svobodní zednáři jako symbol používají to o čem tvrdí, že je to šalamounův chrám. Jenže osobně jsem přesvědčen, že to co tvrdí svob. zednáři na veřejnosti je jen maska, ve skutečnosti tyto symboly mají jiný význam, okultistický. Může tedy jít například o vyobrazení chrámu, ve kterém má vládnout anti-Krist.

Zobrazeno 376×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz