Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Jirkovi isidorovi :)

30. 10. 2019 11:58
Rubrika: Nezařazené
Přečetl jsem si tvůj článek
Digitální detox
a chci zareagovat. Vidím to stejně. Udělal si dobře. Osobně blokuju idnes.cz , ale zapnu to jednou za měsíc, někdy za týden, když se chci podívat jestli je něco nového třeba v Izraeli, ohledně IS, ale většinou se snažím negativním zprávám vyhýbat. Zjistil jsem totiž, že tyhle světské věci plodí strašně moc negativních zpráv i způsobů myšlení, tedy nesprávných postojů srdce, které jsou vesměs pohanské a škodlivé a když se jim věnujeme mají tendenci ovlivňovat i nás. Bůh řekl Božímu lidu, že se má oddělit a posvětit, má se oddělit od všech těch pohanských zvyků. Tímto oddělením a vymezením svých myšlenek na Boha, bibli a jeho vůli, směruješ svůj život do vyšší kvality a můžeš očekávat Boží požehnání.

Sleduju u některých lidí, kteří například sledují TV zprávy nebo TV pořady věnované světským slavnostem jako předávání oskarů a různých marností negativní změny na psychickém stavu, negativismus, kritika, atd. Není to nic dobrého, je to destruktivní, ale jsou to lidé, kteří nehledají Boha, takže se není co divit, že tak dopadají. Říkám to furt, nedíjte se na tu televizi (ve tvém případě sociální sítě, média) nebo se z toho zblázníte... Média jsou fajn, ale jen pokud si dokážeme nastavit určitý vymezený čas jako např. dvě hodiny denně.

PS: Film "Proč nejsem na facebooku" na ulozto.cz jste viděli? Jo a nedávno jsem četl fajn článek na idnes.cz o zombících, bylo to o těch lidech co furt čučí do smartphonu... Taky dobrý článek.

Zobrazeno 526×

Komentáře

jirka_isidor

Na tento článek jsem narazil spíše náhodou, ale díky za sepsání reakce na můj blog! :)
Jj, na idnes apod. mám stejný názor. Televizi ani nemám. Díky za povzbuzení a tipy.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz