Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

Evangelizační brožůrky (nahrané soubory)

23. 4. 2019 17:53
Rubrika: Sen o nové církvi | Štítky: evangelizace , misie

Nedávno jsem vytvořil dvě evangelizační brožůrky, jedna je určena k bibli. Když dáš někomu na ulici bibli, dej mu k ní i tu brožůrku, ve které se vysvětluje pár základních věcí o bibli. Myslím, že je to psáno dost srozumitelně.

Druhá brožůrka obsahuje modlitbu spasení, ve které je kladený důraz na obrácení, pokání a následování Ježíše Krista. Je tam také vysvětleno, že aby člověk mohl být opravdu plnohodnotně spasen a mít jistotu, tj. být znovuzrozen musí příjmout biblický křest, tj. nechat se ponořit do vody (přesně takhle je to napsáno v bibli; je použít trpný tvar, takže se nikdo nemůže pokřtít sám). Je důležité, aby jste toho člověka co se s ním budete modlit modlitbu spasení co nejdříve pokřtili. Vyučte ho, dejte mu ten leták, ať se seznámí s tím co znamená křest. Můžete mu to i přečíst a vysvětlit osobně. Nespoléhejte na to, že ten křest někdo udělá za vás! Neposílejte ho do jiné církve pokud v církvi nejste, ale udělejte ho sami. Nemáte jistotu, že církev, do které by se mohl dostat nebude učit bludy. Nezbavujte se odpovědnosti tím, že jste se s někým povrchně pomodlili. Ježíš řekl, dělejte učedníky.

Vyberte si formát, který vám vyhovuje. Mě osobně se nepovedlo na Linuxu vytisknout formát sinners prayer doc/odt, takže jsem to ještě vyexportoval do pdf. Po vytištění (oboustranně!) se vám musí zobrazit 4 sloupce rovnoměrně rozdělené na stránce A4. Z druhé strany listu to samé. Línie mezi sloupci mají pasovat na sebe. Uprostřed přestřihněte a minimálně jednou přehněte.

https://ulozto.cz/tam/_PC4Vd9U9Q7D0

Zobrazeno 552×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz