Aktuálně se věnuji tématu války na Ukrajině a v Rusku. Najdete tu také téma zdraví a COVID.

God heals! Bůh uzdravuje.

30. 3. 2019 8:45
Rubrika: Biblická inspirace | Štítky: Uzdravení , svedectvi

Uzdravování v nemocnici.

Malá holčička byla uzdravena po modlitbě Torbena Sondergaarda.

https://www.youtube.com/watch?v=XJYl2UaKb3c

Další svědectví o uzdravování zde:

1. Svědectví o tom jak žena, která nemohla mít dítě otěhotněla (lékaři nechápou jak je to možné). Dítěti je dnes 6 let (vzhledem k datumu zveřejnění videa) a neustále se modlí a zpívá k Bohu a zvěstuje lidem věci od Boha, které jsou v souladu s biblí.

"And this is something we can't understand. The doctors don't understand how she could get pregnant when the ovaries weren't working. But we don't live by what we understand. We don't leave by what we see. We don't live by what is possible. We live by faith. "

"A to je něco, čemu nemůžeme rozumět. Lékaři nechápou, jak mohla otěhotnět, když vaječníky nefungovaly. Ale nežijeme podle toho, co chápeme. Nežijeme tím, co vidíme. Nežijeme podle toho, co je možné. Žijeme vírou."

2. Svědectví o uzdravení ženy z rakoviny. Žena se nemohla hýbat, ani hýbat nohama.

https://www.youtube.com/watch?v=g8myYNAlW6U

3. Toto video popisuje jak žena byla osvobozena od kouření během třídenního půstu (15:18):

https://www.youtube.com/watch?v=j8r-a8LarB0&t=918s

4. svědectví o obrácení muslima a o tom jak se po křtu uzdravil jeho zrak

https://www.youtube.com/watch?v=gYAmCjVKZjM

 

Aktualizace 28. února 2022

Můj soukromý názor na uzdravení v hnutí víry a často v souvislosti s kruhy kolem NAR (Nová Apoštolská Reformace), většina proklamovaných uzdravení, která se objevují například na Youtube, nejsou opravdová uzdravení. Věřící lidé, kteří se opírají o určité zásady či pravidla pocházející z učení "pozitivního myšlení", mají zakázáno chodit k lékaři, protože by to bylo projevem jejich nevíry. Tedy svůj zázrak uzdravení nemají jak lékařsky a vědecky potvrdit a dokázat. K takvému potvrzení by bylo třeba znát lékařský stav před nemocí a po uzdravení, aby nemohla nastat situace, kdy člověk proklamuje uzdravení z nemoci, která ve skutečnosti nikdy nebyla opravdovou vážnou nemocí (např. se jednalo jen o krátkodobé onemocnění, psychosomatické onemocnění či jen o špatnou náladu, tzv. splín). Nakonec marketing lidí, kteří na youtube potřebují propagovat své videa o uzdravení a tak přesvědčit lidi o užitečnosti obsahu svého kanálu, je stále jen marketing - a každý marketing předpokládá, že řečník, snažící se nalákat klienta ke "koupi" produktu (tedy aby se stal odběratelem nebo trvalým posluchačem kanálu) mluví jen o tom co zákazníka přitahuje, ne o tom, co by mohlo vyvolat ztrátu zájmu. Proto například o návratu symptomů nemoci mluvit nebudou, nepořídí rozhovory s lidmi v čase, kdy se jim nemoc vrátila, ale do svého kanálu dají jen ten moment, kdy se za ně modlili a pak vídeo, které následuje bezprostředně po momentu euforie, která nastává po samotné modlitbě či hypnotickém transu vyvolaným vhodnou atmosférou. Tento stav změny nálady k lepšímu u člověka potlačuje schopnost vnímat bolest nebo špatné myšlenky, takže člověk v tu chvíli nemusí objektivně vnímat své uzdravení. Pokud člověk byl opravdu nemocný a má to potvrzené od lékaře, tak sláva Pánu. Jenomže ti lidé tam nikdy žádné lékařské zprávy či důkazy nezveřejní, abychom mohli potvrdit že jejich uzdravení bylo autentické. Tak například typickým podvodníkem je léčitel vírou Beny Hinn, který vybírá během svých vystoupeních na stadionech od jednotlivých přispěvatelů tisíce dolarů za uzdravení, které nenastalo. A někteří následně po této "oběti" Bohu zemřeli (například na rakovinu). Jaký další důkaz potřebujeme k usvědčení podvodníka? (zdroj informace: "Question of miracles", youtube).

Zobrazeno 565×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Štítky

Autor blogu Grafická šablona signály.cz